Запрошення на участь в online-тренінгу «Практичні кроки створення ефективної системи НАССР на харчовому підприємстві»

15.04.2020, 17:08, 108,

Донецька торгово-промислова палата запрошує  21-24 квітня 2020 року з 14:00 до 17:00 прийняти участь в online-тренінгу «Практичні кроки створення ефективної системи НАССР на харчовому підприємстві».

Участь у тренінгу БЕЗКОШТОВНА.

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://form.jotform.com/200432417316343

Місце проведення: online-платформа ZOOM

Під час тренінгу ви дізнаєтесь:

– Як створюється робоча група НАССР на підприємстві.

– Які правила складання програм передумов.

– Які бувають процедури НАССР

– Як розробити структуру документації системи управління відповідно до вимог національних і міжнародних стандартів.

– Які процеси та етапи повинні бути задокументовані і яку роль вони відіграють на підприємстві.

– Як визначати ризики і уникати їх.

– Як правильно організувати закупівлі.

– Як краще працювати з персоналом, розподіляти обов’язки та відповідальність.

Тренінг буде корисним для власників та керівників:

– підприємств харчової промисловості, діяльність яких пов’язана із виготовленням, продуктів харчування;

– компаній, зайнятих у сфері HoReCa (готелі, ресторани, кейтерингові служби);

– торгових та складських організацій.

Нагадуємо, що з вересня 2019 року система НАССР, а саме забезпечення безпеки харчової продукції, повинна діяти на всіх українських підприємствах які пов’язані з продуктами харчування.

Тренінг організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу

м. Краматорськ, заснований на базі Донецької ТПП, за підтримки Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи https://www.facebook.com/hashtag/eu4business Європейського Союзу.