Донецька торгово-промислова палата запрошує 21-24 квітня 2020 року з 14:00 до 17:00 прийняти участь в online-тренінгу «Практичні кроки створення ефективної системи НАССР на харчовому підприємстві».
Участь у тренінгу БЕЗКОШТОВНА.
Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://form.jotform.com/200432417316343
Місце проведення: online-платформа ZOOM
Під час тренінгу ви дізнаєтесь:
– Як створюється робоча група НАССР на підприємстві.
– Які правила складання програм передумов.
– Які бувають процедури НАССР
– Як розробити структуру документації системи управління відповідно до вимог національних і міжнародних стандартів.
– Які процеси та етапи повинні бути задокументовані і яку роль вони відіграють на підприємстві.
– Як визначати ризики і уникати їх.
– Як правильно організувати закупівлі.
– Як краще працювати з персоналом, розподіляти обов’язки та відповідальність.
Тренінг буде корисним для власників та керівників:
– підприємств харчової промисловості, діяльність яких пов’язана із виготовленням, продуктів харчування;
– компаній, зайнятих у сфері HoReCa (готелі, ресторани, кейтерингові служби);
– торгових та складських організацій.
Нагадуємо, що з вересня 2019 року система НАССР, а саме забезпечення безпеки харчової продукції, повинна діяти на всіх українських підприємствах які пов’язані з продуктами харчування.
Тренінг організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу
м. Краматорськ, заснований на базі Донецької ТПП, за підтримки Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи https://www.facebook.com/hashtag/eu4business Європейського Союзу.