
Відділ споживчого ринку, підприємництва та регуляторної політики Краматорської міської ради інформує.
Донецька торгово-промислова палата запрошує підприємців 21-24 квітня 2020 року з 14:00 до 17:00 прийняти участь в online-тренінгу «Практичні кроки створення ефективної системи НАССР на харчовому підприємстві».
Участь у тренінгу безкоштовна.
Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://form.jotform.com/200432417316343
Місце проведення: online-платформа ZOOM
Під час тренінгу ви дізнаєтесь:
☑ Як створюється робоча група НАССР на підприємстві.
☑ Які правила складання програм передумов.
☑ Які бувають процедури НАССР
☑ Як розробити структуру документації системи управління відповідно до вимог національних і міжнародних стандартів.
☑ Які процеси та етапи повинні бути задокументовані і яку роль вони відіграють на підприємстві.
☑ Як визначати ризики і уникати їх.
☑ Як правильно організувати закупівлі.
☑ Як краще працювати з персоналом, розподіляти обов’язки та відповідальність.
Тренінг буде корисним для власників та керівників:
-підприємств харчової промисловості, діяльність яких пов’язана із виготовленням, продуктів харчування;
-компаній, зайнятих у сфері HoReCa (готелі, ресторани, кейтерингові служби);
-торгових та складських організацій.
Тренер – Юлия Грифцова (Yulia Griftsova), засновник та консультант консалтингової компанії ТОВ «АВІАТОП», міжнародний аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів за міжнародними стандартами – фахівець з багаторічним практичним досвідом.
Додаткова інформація за телефоном: +38 050 405 59 03
Нагадуємо, що з вересня 2019 року система НАССР, а саме забезпечення безпеки харчової продукції, повинна діяти на всіх українських підприємствах які пов’язані з продуктами харчування.
Тренінг організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Краматорськ, заснований на базі Донецької ТПП, за підтримки Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.