У Краматорську відбулося засідання Стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Краматорської територіальної громади


27 січня 2022 року відбулось засідання Стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Краматорської територіальної громади (далі – КППРТ) під головуванням начальника управління містобудування та архітектури Краматорської міської ради, головного архітектора – Соболєва Костянтина.

На нараді були присутні члени тимчасової робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку Краматорської територіальної громади при управлінні містобудуванння та архітектури (далі – Робоча група), склад яких затверджено рішенням Виконавчого комітету Краматорської міської ради від 30.12.2021 № 1604 (з рішенням можна ознайомитись за посиланням https://krm.gov.ua/wp-content/uploads/2021/12/resh_isp_30.12.21_1604.pdf), та активні представники громадськості.

Всі пропозиції громадськості було розглянуто та включено до проєкту завдання. Членами Робочої групи схвалено проєкт рішення КППРТ.

Із записом засідання можна ознайомитись за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=QKboHfjctsQ .