Привітання міського голови Краматорська Олександра Гончаренка з Міжнародним днем спорту

06.04.2021, 13:17, 386,

Спорт є одним з пріоритетних напрямків розвитку Краматорська. Наша мета – зробити фізичну культуру невід’ємною частиною життя кожного з нас, залучати якомога більше дітей та дорослих, створювати комфортні умови для виховання майбутніх чемпіонів, якими буде пишатися вся країна.

Зараз в школах Краматорська є сучасні футбольні майданчики зі штучним покриттям та працюють футбольні секції. Нещодавно ми відкрили льодову арену «Краматорськ», триває набір в секції хокею та фігурного катання. Продовжуємо оновлювати тренувальні зали – для греко-римської боротьби, паверліфтингу, боксу. Незабаром в місті з’явиться перший веломаршрут, що з’єднає парк Пушкіна та парк Ювілейний. Йдуть роботи по будівництву сучасного басейну. Шахова школа Краматорська виховує гросмейстерів міжнародного рівня. Отже, кожен мешканець міста може обирати вид спорту, який йому подобається.

Друзі! Хочу привітати всіх з Міжнародним днем спорту. Спорт – це рух, енергія, здоров’я і гарний настрій. Тренування мотивують та об’єднують. Бережіть себе та будьте здоровими!