Як новоствореним ОСББ отримати електроенергію від YASNO на потреби житлового будинку


Щоб у багатоповерхівках були електроенергія, газ, вода та інші види послуг, новостворені ОСББ мають укласти договори з усіма виконавцями житлово-комунальних послуг. Які кроки необхідно зробити, щоб отримувати електроенергію від YASNO на потреби житлового будинку, розповідає енергопостачальник.

Щоб забезпечити електроенергією місця загального користування (ліфти, освітлення, насосне обладнання), новоствореним ОСББ необхідно:

Звернутися до оператора системи розподілу (ОСР), до електромереж якого підключений будинок, і укласти з ним договір про розподіл електроенергії.

Обрати комерційну пропозицію і укласти договір з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») про постачання електричної енергії.

YASNO створив зручні та прозорі умови для швидкого оформлення необхідних документів для забезпечення багатоквартирних будинків електроенергією. На сайті yasno.com.ua опубліковано «Пам’ятку для нового споживача», яка містить перелік документів, необхідних для укладення договору.

Також ОСББ можуть обрати комерційну пропозицію на сайті постачальника або звернутись за консультацією до фахівців одного з понад 20 енергоофісів компанії, розташованих у всіх великих містах Донеччини, написати у приватні повідомлення офіційній сторінці у Facebookабо зателефонувати до контакт-центру YASNOза номерами (067/095) 65 26 000, (0629) 52 60 00.